Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk, a MAL-PRODUCT KFT. már több mint 15 éves múltra tekint vissza. Fő profilunk a szigetelt kémények és tartozékainak (csövek és idomok) gyártása inoxból, illetve alumíniumból.
Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy a tüzelőanyagtól függően mindenki megtalálja a neki legkedvezőbb megoldást. Kéményeink közül választhatnak gáztüzeléshez, fatüzeléshez, olaj, ill. vegyes tüzeléshez.
Termékeink rendelkeznek a CE megfelelőségi bizonylattal.
Termékválasztékunkat a hagyományos, egyedi kémények mellett bővítettük az elemes, könnyen összerakható kéményekkel.
Gyors szállítási határidővel, kedvező árakkal és szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

Másik termelési águnk a háztartási fóliák gyártása, mind alumíniumból, mind frissentartó fóliából. Széles termékpalettánk magában foglalja a lakossági célú rövidebb méreteket és a HORECA jellegű nagyobb tekercseket is. Kereskedő cégeken keresztül bent vagyunk a nagyobb áruházláncok is.
Fólia termékeinket vevőink kérésére egyedi csomagolásban szállítjuk.

Mindkét területen a kereskedelmi és termelési tevékenységünk magas színvonalának köszönhetően 2005-ben a Certop által akkreditált ISO 9001 minősítést kaptuk.
Elkötelezett csapatunkkal a nehéz piaci körülmények ellenére is évről évre növeljük forgalmunkat.
Küldetésünk, hogy magasabb színvonalon elégítsük ki a vevőink igényeit, megnyerve ezzel bizalmukat, ami alapja a hosszú távú együttműködésnek.
Kezdettől fogva foglalkozunk speciális alumínium termékek kereskedelmével, többek között beszállítói vagyunk több román nagy vállalatnak. Néhány éve bővítettük palettánkat Al félgyártmányokkal (lemezek, szalagok, huzalok, profilok stb.) forgalmazásával.

Fuják Gyula
Ügyvezető Igazgató