Despre noi

Stimați Parteneri!

Firma noastră, SC MAL-PRODUCT SRL are o experiență de peste 15 ani. Principalul obiect de activitate al societății noastre este fabricarea coșurilor termoizolante și a accesoriilor aferente (tuburi si armături) din inox, respectiv folii din aluminiu.
Gama noastră de produse este formată astfel încât, indiferent de combustibilul folosit, toți clienții noștri să-și găsească varianta cea mai avantajoasă pentru ei înșiși. Coșurile noastre pot fi folosite pentru încălzire cu gaz, lemn, ulei, respectiv combustibil mixt.
Coșurile noastre sunt produse în conformitate cu cerințele marcajului CE.
Gama noastră de produse a fost extinsă cu sisteme de coșuri modulare, ușoare de montat.
Stăm la dispoziția partenerilor noștri cu prețuri și servicii atractive, respectiv termene scurte de livrare.

O altă categorie importantă de produse fabricată și comercializată de către firma noastră este folia alimentară din aluminiu și din folie stretch. Paleta noastră largă de produse include atât lungimile scurte destinate uzului casnic, cât și rolele mai mari tip HoReCa. Cu ajutorul partenerilor noștri suntem prezenți și în cele mai mari rețele comerciale.
La solicitare foliile sunt livrate în ambalaje unicate conform specificației clienților.

cos de fum

În ambele domenii, activitatea noastră de producție și de comerț este de calitate superioară, fapt pentru care în anul 2005 am obținut certificatul de management al calității ISO 9001 emisă de CERTOP.
Cu echipa noastră devotată am reușit, în ciuda condițiilor economice grele, să creștem an de an cifra noastră de afacere.
Misiunea noastră este satisfacerea cerințelor clienților noștri la un nivel cât mai înalt, câștigând astfel încrederea lor, ceea ce constituie baza unor colaborări pe termen lung.

Încă de la înființarea firmei ne ocupăm și cu comerțul produselor speciale pe bază de aluminiu, și suntem furnizorii a mai multor firme de prestigiu din România. De câțiva ani ne-am lărgit paleta de activitate și cu comercializarea semifabricatelor din aluminiu (table, benzi, sârme, profile etc.).

FUJÁK Gyula
Director executiv